Zlínští fotbalisté představují nové dresy na sezonu 2022/23

22.07.2022 11:00

ZLÍN - Ševci vstupují do sezony 2022/2023 v nových dresech značky Adidas a zdobit je bude i zbrusu nový znak. „Design domácího dresu je založený na naší tradiční žluté barvě, která je doplněna modrými detaily. Dresy jsou navíc vyrobeny ze 100%  recyklovaných materiálů a již nyní si je můžete objednávat v našem fanshopu.  Domácí dresy týmu FC TRINITY Zlín jsou vyráběny na zakázku, takže jsou svým vzhledem jedinečné a nezaměnitelné. Hlavní roli dresu hraje, jako již mnoho sezon, tradiční zářivě žlutá barva,“ uvedla tisková mluvčí klubu Zuzana Molková.
Oproti předchozím sezonám se klub rozhodl vrátit k čistě žlutému dresu, bez jakýchkoliv grafik a jiných doplňků. „Chtěli jsme co nejvíce zvýraznit a dát prim našemu novému logu. Elegantní modré proužky, které symbolizují firmu adidas, se letos přesouvají na ramena.
Velkou změnou jsou dva partneři na prsou, Climax doplnil nový generální partner, firma Tipsport. Na zádech dále najdeme loga společnosti Lukrom a nově i titulárního partnera Trinity Bank,“ dodala Molková.
U druhé sady se ševci vrací k bílé variantě dresů, které jsou doplněny o elegantní šedé pruhy, trenky a stulpny budou v barvě černé. Tak, jako poslední dvě sezony, logo klubu bude uzpůsobeno barvě dresu, tedy v bílo černé variantě, aby krásně zapadlo na dresy.
„Čistý a elegantní design je celosvětovým trendem a za společnost 11TEAMSPORTS jsme rádi, že jsme mohli pomoci se vznikem finálního designu těchto dresů a kompletním servisem. Zajímavostí je určitě fakt, že dres je vyroben ze 100 % recyklovatelných materiálů,“ vyzdvihl Jakub Špetlík ze společnosti 11TEAMSPORTS, která kompletně zajišťuje sportovní vybavení značky Adidas pro zlínský klub.
„Letošní dresy jsou obzvlášť vydařené. Domácí jsou v klasické žlutomodré kombinaci, ale líbí se mi některé detaily, jako třeba modrý límeček do V a samozřejmě nové logo! Navíc se velmi povedla i druhá, bílá sada dresů s pruhy! Věřím, že se budou líbit i našim fanouškům a zažijeme v nich hodně úspěchů a radosti v nové sezoně,“ popsal po prvním seznámení s novými dresy kapitán ševců Václav Procházka.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: FC Trinity Zlín