Zlínské divadlo zahajuje prodej Ročního předplatného

01.11.2023 14:44

ZLÍN - Scapino, Kytice, Utánképzésittasvezetőknek aneb Rekondiční terapie pro opilé řidiče, Mistrovská lekce, Tři mušketýři – to je kompletní kolekce pěti titulů, kterou pro své diváky připravilo Městské divadlo Zlín v rámci nabídky Ročního předplatného. Prodej startuje dnešním dnem.

„Kromě balíčku atraktivních her, v nichž tradičně nechybí muzikál, láká zlínské divadlo do svých sedadel předplatitele i na začátky představení už v 17 hodin, a to ve dvou dnech - pátek (skupina R1) nebo úterý (skupina R2). Bonusem u těchto předplatitelských skupin je beseda s herci bezprostředně po zhlédnutí inscenace přímo na scéně. To vše za velmi výhodnou cenu oproti volnému prodeji,“ informovala Hana Vondrášková, PR manažerka divadla.

„Tento typ předplatného je atraktivní nejen svou cenou 820 Kč za pět představení, ale také tím, že diváci mohou přijít do kontaktu s herci a zeptat se jich na vše, co je zajímá. Vítané jsou i začátky v 17 hodin, tento čas mnozí lidé preferují. A je to samozřejmě skvělý tip na vánoční dárek,“ doplnila ředitelka divadla Irena Pelková.

Vlastimil Langer
Zdroj: Městské divadlo Zlín

Foto: Archiv SNZK