Zlaté jablko spojí shopping s charitou, programem provede Martin Dejdar

22.03.2024 16:25

ZLÍN - O tom, že pomáhat se nosí, jsou přesvědčeni v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. Pro své návštěvníky tak chystají na sobotu 23. března charitativní shopping, kdy propojí výhodné nakupování se sbírkou ve spolupráci s projektem Korunka pomáhá.

„Výtěžek bude věnován Kubovi, který se potýká s onkologickým onemocněním. Připravený je také bohatý doprovodný program s Martinem Dejdarem, Sagvanem Tofim, Míšou Noskovou a mnoha dalšími,“ uvedla Kateřina Martykánová, tisková mluvčí obchodního centra.

Oblíbený shopping plný slev je opět tady. Tentokrát se ale v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně odehraje trochu jinak. Kromě výhodných nabídek ve více než 40 prodejnách a zábavného programu mohou návštěvníci přispět i na charitu. A to právě tím, že si zde 23. března vyberou z široké nabídky módy, doplňků, kosmetiky i dalšího zboží, které si během akce pořídí.

„Každý zákazník, který nakoupí za minimálně 200 korun na jedné účtence a mimo prodejnu Billa, získá od hostesky žeton v hodnotě 20 korun. Když jej vhodí do skleněného válce, přispěje touto částkou Korunce,“ vysvětlil Jiří Kratochvíl, ředitel obchodního a zábavního centra Zlaté jablko, které žetony promění do finanční podoby. Výtěžek sbírky získá čtrnáctiletý Kuba, jenž se od února 2023 léčí s osteosarkomem kosti. Peníze využije na rehabilitační pomůcky a doučování zameškaného učiva.

„Tradiční součástí shoppingu je i rozsáhlý zábavný program, jenž se uskuteční od 13 do 19 hodin a moderovat jej bude Martin Dejdar. Pro děti jsou připraveny dílničky, kde si mohou vyrobit koupelové soli. Součástí bude představení bublináře, autogramiáda hokejistů a dvě módní show. Vystoupí také Sagvan Tofi a Míša Nosková, kteří zazpívají písničky z muzikálu Děti ráje. V závěru akce bude předán šek s výtěžkem sbírky Korunce Luhačovice,“ přiblížila Kateřina Martykánová.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Obchodní centrum Zlaté jablko