Zemní trampolíny oživily městský park

20.05.2024 09:04

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Dvě nové tzv. zemní trampolíny umístilo město Rožnov pod Radhoštěm na přírodním hřišti v městském parku. „Tato iniciativa, která má za cíl zvýšit atraktivitu veřejného prostoru a podpořit aktivní životní styl, představuje spojení moderního designu s bezpečnostními standardy pro prakticky všechny věkové kategorie,“ uvedla Petra Graclíková, rožnovská tisková mluvčí.
Dvě zemní trampolíny, které rozšířily nabídku aktivit přírodního dětského hřiště v horním parku, svou robustností a designem umožňují dětem od tří let i dospělým do hmotnosti 100 kg bezpečný a zábavný skok do výšin. Investice do nových zábavních prvků nebyla jen finanční, ale i investicí do kvality volnočasových aktivit pro místní komunitu. Celkové pořizovací náklady dosáhly výše 150 tisíc korun. 

„Věřím, že nové zemní trampolíny budou dalším herním prvkem na dětském hřišti, který budou nejen děti hojně využívat. Pokud se osvědčí a trampolíny nebudou zničeny vandaly, budeme zvažovat doplnění těchto trampolín i na další dětská hřiště ve městě,“ řekl místostarosta města Tomáš Gross.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm