Zápis dětí do Mateřské školy Otrokovice bude v květnu

20.04.2022 09:23

OTROKOVICE - Mateřská škola Otrokovice vyhlašuje na školní rok 2022/2023 každoroční zápis dětí. Uskuteční ve všech budovách Mateřské školy ve dnech 9. – 10. května vždy od 12 do 16.30 hodin. Zápis pro děti přicházející z Ukrajiny proběhne zvlášť 2. června od 10 do 16 hod. na pracovišti Jana Žižky 1356, 765 02 Otrokovice

„Rodiče přinesou vytištěnou a vyplněnou Žádost o přijetí do MŠ. Všechny dokumenty jsou k dispozici na webových stránkách mateřské školy. Kdo nemá možnost si žádosti vytisknout, budou se rozdávat na jednotlivých pracovištích při dnech otevřených dveří. Letos pořádáme zvlášť také zápis pro děti z Ukrajiny. Rodiče musí předložit Doklad o přidělení víza dítěti a také Žádost o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání s potvrzením lékaře o řádném očkování dítěte. Potvrzení o očkování se netýká dětí, které se od září musí povinně vzdělávat, tedy ty,  které do 31. 8. dovrší věku 5 let. Všechny dokumenty máme připraveny i v ukrajinštině,“uvedla ředitelka Mateřské školy Otrokovice Magda Zycháčková.
Podrobné informace k letošnímu zápisu a s nimi související dokumenty jsou k dispozici na webových stránkách MŠO www.mso.wz.cz.
Vlastimil Langer
Zdroj: Městský úřad Otrokovice

Ilustrační foto: Archiv SNZ