Zaměstnanci Městského úřadu Rožnov pod Radhoštěm splnili dětem vánoční přání

23.12.2022 07:16

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Děti ze 14 rodin, které jsou v úzkém kontaktu s Poradnou pro ženy a dívky v Rožnově pod Radhoštěm, najdou na Štědrý den pod vánočním stromečkem své vysněné dárky. Zaměstnanci úřadu si zahráli na Ježíška a dětská vánoční přání jim splnili.

„Poradna pro ženy a dívky na žádost zaměstnanců Městského úřadu vytipovala 14 rodin z řad klientů, se kterými jsou v pravidelném kontaktu. Děti si napsaly svá vánoční přání pro Ježíška a jednotlivé odbory městského úřadu poté postupně plnily dětská přání. Nyní se mohou těšit na plyšáky, deskové hry, kosmetiku pro slečny, autíčka, knížky a mnoho dalšího,“ sdělila Petra Graclíková, rožnovská tisková mluvčí.
„Vánoční akce Strom splněných přání vzešla jako nápad od jednoho z našich zaměstnanců. Oslovili jsme tedy poradnu s žádostí o pomoc při výběru rodin a vše se dalo do pohybu. Jednotlivá dětská přání jsme pověsili jako baňky na náš vánoční strom v hale úřadu a zaměstnanci si zahráli na Ježíška. Nakoupené a zabalené dárky jsme poté předali zaměstnancům poradny a ti je dále předají jednotlivým rodinám. Chceme respektovat jejich soukromí a věřím, že dětem na Štědrý den dárečky udělají radost. Zejména chci však poděkovat zaměstnancům úřadu, kteří tento nápad okamžitě podpořili a společně jsme tak mohli mnohým rodinám udělat Vánoce o něco veselejší,“ uvedla Lenka Pavelková, tajemnice MěÚ Rožnov.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm