Zákaz návštěv v Krajské nemocnici T. Bati

03.01.2023 09:01
ZLÍN - Z důvodu zvýšeného výskytu respiračních infekcí v populaci a tím rostoucího rizika vzniku a šíření těchto infekcí mezi pacienty a personálem přistoupilo představenstvo Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně od středy 4. ledna 2023 až do odvolání k plošnému zákazu návštěv pacientů.
„Výjimky platí v případech návštěv nezletilého pacienta, doprovodu otců či jiných osob k porodu, návštěvy pacienta s omezenou svéprávností, návštěvy pacienta v terminálním stadiu nevyléčitelného onemocnění. Návštěvu u výše uvedených výjimek vždy povoluje ošetřující lékař, na oddělení vstupuje návštěvník pouze s nasazeným respirátorem,“ sdělila Dana Lipovská, tisková mluvčí nemocnice.
Vlastimil Langer
Zdroj: Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně
Ilustrační foto: Archiv SNZK

ZLÍN - Z důvodu zvýšeného výskytu respiračních infekcí v populaci a tím rostoucího rizika vzniku a šíření těchto infekcí mezi pacienty a personálem přistoupilo představenstvo Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně od středy 4. ledna 2023 až do odvolání k plošnému zákazu návštěv pacientů.
„Výjimky platí v případech návštěv nezletilého pacienta, doprovodu otců či jiných osob k porodu, návštěvy pacienta s omezenou svéprávností, návštěvy pacienta v terminálním stadiu nevyléčitelného onemocnění. Návštěvu u výše uvedených výjimek vždy povoluje ošetřující lékař, na oddělení vstupuje návštěvník pouze s nasazeným respirátorem,“ sdělila Dana Lipovská, tisková mluvčí nemocnice.
Vlastimil Langer
Zdroj: Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně
Ilustrační foto: Archiv SNZK