Zájemci o očkování v KNTB se musí nejprve zaregistrovat

28.10.2021 16:54

  KRAJSKÁ NEMOCNICE T. BATI  - Očkovací centrum KNTB upozorňuje na změnu organizace provozu. Od 28. října očkuje pouze zájemce po předchozí registraci a rezervaci konkrétního termínu, a to vzhledem ke skokovému nárůstu zájmu o očkování.
„Do očkovacího centra přicházelo velké množství pacientů bez předchozí rezervace termínu a očkovací centrum tak již nedokázalo poskytnou komfortní prostředí zájemcům o očkování, vzniklým náporem docházelo i k provozním problémům,“ uvedla tisková mluvčí KNTB Renáta Večerková.
Z těchto důvodů se KNTBrozhodla v koordinaci s ostatními nemocnicemi v kraji a krajským úřadem přistoupit k očkování pouze po předchozí registraci, navýšit počet volných míst, rozšířit očkovací dny a prodloužit provozní dobu. Aktuální čekací doba na termín je několik dnů.

„V současné době očkujeme vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna) a Janssen Pharmaceutica. Prosíme všechny zájemce o očkování, aby se registrovali na https://registrace.mzcr.cz/ na naše očkovací místo KNTB, vyčkali na PIN 2 a rezervovali si termín,“ vyzbala veřejnost tisková mluvčí nemocnice.
Vlastimil Langer

Zdroj: Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně
Foto: Archiv SNZ