Vyjádření společnosti Continental Barum s.r.o. k tragické události

12.06.2023 14:10

OTROKOVICE - Dnes 12. června v 11.00 se stala tragická nehoda v areálu naší firmy Continental Barum s.r.o. v Otrokovicích na stavbě nového vysokokapacitního skladu hotových výrobků. Došlo ke smrtelnému zranění jednoho zaměstnance externí firmy při práci na zavěšené plošině.
Muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Přivolaný lékař jako příčinu smrti konstatoval pád z výšky. Druhý zaměstnanec byl z preventivních důvodů převezen do nemocnice.Jsme velice otřeseni touto tragickou událostí a soucítíme s rodinnými příslušníky zaměstnance externí firmy.
Na místo byly přivolány složky IZS, které započaly vyšetřování nehody. Společnost Continental si vysoce cení bezpečnosti a zdraví vlastních i externích zaměstnanců, proto má zavedeny přísné předpisy, které podporují prevenci jakýchkoli nehod v prostorách našich závodů.
Na dotazy týkající se konkrétních informací o zaměstnancích: Abychom ochránili osobní soukromí jednotlivce a příslušné rodiny, uvědomte si, že nemůžeme poskytnout žádné další podrobnost

Continental Barum s. r. o.

Ilustrační foto: Archiv SNZK