Vsetínský senior zve na Floru Olomouc

18.04.2022 12:04

VSETÍN – Držitelé karty Vsetínský senior mají příležitost dozvědět se více o novinkách v péči o květiny, keře, stromy ale i pěstování zeleniny či balkónových květin na výstavě Flora Olomouc. Výlet, který organizuje vsetínská radnice, proběhne příznačně 22. dubna, na Den Země.
„Jaro přichází a s ním začíná práce na zahrádkách, balkónové výzdobě, či na záhoncích v zahrádkářských osadách. Proto jsme pro vsetínské seniory na pátek 22. dubna připravili výlet na známou výstavu Flora Olomouc. Je to přesně v den, kdy slavíme Den Země. Naši senioři budou moci zhlédnout i výstavu stovky let starých bonsají,“ sdělila místostarostka Simona Hlaváčová, jež má politiku aktivního stárnutí ve své gesci.
„Členové Vsetínského senioru, kteří mají zájem o návštěvu Flory Olomouc včetně individuální prohlídky centra města se mohou přihlašovat vždy samostatně na Odboru sociálních věcí u paní Jany Táborské na tel.: 571 491 627,“ upřesnila informace k mimořádné nabídce Martina Ďulíková zástupce vedoucího odboru OSV Vsetín.
Vstupné na výstavu ve výši 110 korun hradí účastníci zájezdu po domluvě před zájezdem.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Městský úřad Vsetín