Všesvatský jarmark láká na tradiční zboží i doprovodný program

19.10.2023 09:23

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Pátek 20. a sobota 21. října bude na Masarykově náměstí v Rožnově pod Radhoštěm patřit tradičnímu jarmarečnímu dění. Město Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s Téčkem pořádá Všesvatský jarmark. Stánky nabídnou tradiční zboží, květinovou výzdobu a vynikající jídlo. Na náměstí bude také doprovodný program i kolotoče pro děti.

„Pestrá nabídka zboží čeká návštěvníky jarmarku již tento víkend v Rožnově pod Radhoštěm. Nakupující se mohou těšit na květiny, podzimní dekorace, keramické výrobky, svíčky, sortiment vztahující se přímo k svátku Všech svatých, sýry nebo masné výrobky. Doprovodný program v pátek odstartuje v 11 hodin cimbálová muzika Valašsko s primášem Vojtěchem Gerlou,“ informovala Petra Graclíková, rožnovská tisková mluvčí. 
„Slavnostní zahájení tento rok proběhne v 16.30 za účasti zástupců vedení města. Následovat bude hudební vystoupení kapely Docuku,“ uvedl Pavel Jakubík z Téčka.
Páteční jarmareční dění uzavřou valmezští rockeři The Dust. V sobotu začíná Všesvatský jarmark v 10.00, kdy doprovodný program zahájí swingový kvintet Zbyňka Ternera. V odpoledních hodinách bude zúčastněným zpříjemňovat nákupy na náměstí cimbálová muzika Radegast.
Všesvatský jarmark nabídne také zábavný program pro děti a na náměstí budou také kolotoče. Ve tvůrčí dílničce si malí návštěvníci budou moci vyzkoušet rukodělnou tvořivou techniku a odnést si vlastní výrobek z jarmarku na památku domů.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm