V Rožnově se letos počtvrté sejdou zastupitelé

25.04.2022 10:33

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Na pravidelném zasedání se v úterý 26. dubna od 14 hodin sejdou rožnovští zastupitelé. Letošní čtvrté jednání proběhne opět prezenční formou. Projednávat budou celkem 24 bodů z různých oblastí činnosti města.

„V úvodu jednání bude předložena informace k rezignaci zastupitele a také rezignace na post radního města. Následovat bude slib nového zastupitele a také volba nového radního města. Dále bude předložena informace o stávajícím počtu zaměstnanců městského úřadu včetně dat z benchmarkingu. Odbor investic přednese zastupitelům informace o investičních akcích Kulturní centrum a Přístavba městské knihovny,“ informovala tisková mluvčí rožnovské radnice Petra Graclíková.
Jako další bude následovat odbor finanční, který bude zastupitelům ke schválení předkládat rozpočtové opatření. Odbor školství a kultury má připravenou k projednání a schválení Obecně závaznou vyhlášku o zkrácení doby nočního klidu v roce 2022 a odbor strategického rozvoje a projektů předloží Akční plán Programu zlepšování kvality ovzduší 2021-2025 ORP Rožnov pod Radhoštěm.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm
Ilustrační foto: Archiv SNZ