V Rožnově se letos počtvrté sejdou zastupitelé, volit budou nového starostu

13.09.2021 08:43

ROŽNOV POD RRADHOŠTĚM - Řádné zasedání zastupitelstva města se uskuteční v úterý 14. září. Na programu je celkem 28 bodů z oblasti finanční, správy majetku, strategického rozvoje, odboru kanceláře starosty a další. Jednání začíná ve 14 hodin v obřadní síni v přízemí budovy MěÚ Rožnov na Masarykově náměstí.
„V úvodu jednání je připravena tradiční informace o kontrole plnění úkolů Zastupitelstva města a zpráva o činnosti Rady města. Jako další budou následovat informace z odboru finančního o zajištění financování na nákup budov České pošty. Odbor strategického rozvoje a projektů předloží bod o aktualizaci Koncepce rozvoje bydlení města 2018-2028 a informace o soutěži Obec přátelská seniorům 2021. Odbor kanceláře starosty představí vítězný návrh nové vizuální identity města Rožnov pod Radhoštěm?“ uvedla tisková mluvčí rožnovské radnice Petra Graclíková.
Následovat bude bod týkající se rezignace Radima Holiše na funkci starosty města a poté odbor kanceláře starosty předloží změny ve vedení města Rožnov pod Radhoštěm a proběhne volba nového starosty města.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm

Radim Holiš. Foto: Archiv SNZ