V neděli bude hrát ve Zlíně Kometa Brno, policisté připravují opatření

23.10.2021 15:45

ZLÍN - V neděli v 15.30 hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně odehrají zlínští hokejisté další utkání Tipsport extraligy. „Tentokrát bude jejich soupeřem HC Kometa Brno, čemuž odpovídá nasazení policistů a strážníků Městské policie ve Zlíně. Policisté společně s pořadateli utkání vyhodnotili jako rizikové,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.
Pořádkoví i dopravní policisté budou dohlížet na příjezd fanoušků i na bezproblémové parkování ve městě. Upozorňujeme, že je nutné parkovat jen na místech k tomu určených. Pořadatel umožňuje bezplatné parkování v budově 21 u zlínského mrakodrapu.
Bezpečnostního opatření se zúčastní nejen pořádkoví a dopravní policisté, ale také pořádková jednotka krajského ředitelství, policejní psovodi, kriminalisté v civilu a policisté z dálničního oddělení, kteří dohlédnou na dopravu fanoušků po dálnici.
„Upozorňujeme, že pořadatelé na stadion nevpustí zjevně podnapilé osoby. Kromě toho je nutné před vstupem na stadion prokázat bezinfekčnost podle aktuálně platných mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví. Jako vždy budou návštěvníci podrobeni bezpečnostní prohlídce,“ zdůraznila policejní mluvčí.

Text a foto: Vlastimil Langer

Zdroj: Policie Zlínského kraje