V autě po nárazu do stromu zahynuli dva lidé

25.10.2020 10:25

JASENNÁ – Dvě osoby jedoucí v osobním vozidle dnes ráno zahynuly po čelním nárazu do stromu mezi obcemi Jasenná a Liptál. Auto začalo po havárii hořet.
„Veškeré okolnosti této tragické dopravní nehody na místě prověřují dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty. V souvislosti s vyšetřováním je uzavřena komunikace mezi obcemi Jasenná na Zlínsku a Liptál na Vsetínsku. Policisté v obou obcích odklánějí dopravu,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.
„Osm minut po půl šesté byli vysláni hasiči k požáru osobního vozidla mezi obcemi Liptál a Jasenná. Na místě se postupně sjeli profesionální hasiči ze stanic Zlín a Vsetín a dobrovolné jednotky z Jasenné a Vizovic. Po příjezdu hasiči zjistili, že vozidlo se nachází mimo komunikaci na kraji lesa, převrácené na střeše a celé v plamenech. Hasiči ihned k likvidaci požáru použili vysokotlaký proud vody a následně C proud,“ sdělila tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.
Z vozidla vytékaly pohonné hmoty, které stále hořely a komplikovaly tak likvidaci požáru. „Jakmile to situace dovolila, byl na místo nehody povolán vyprošťovací automobil, pomocí něhož hasiči vytáhli vozidlo zpět na cestu. Poté z vozidla vyprostili dvě osoby bez známek života,“ dodala Lucie Javoříková.
Vlastimil Langer
Zdroj: Policie Zlínského kraje a HZS
Foto: HZS Zlínského kraje