Uchazečům o práci v nemocnici slouží nový kariérní web

16.02.2023 14:42

KROMĚŘÍŽ - Přehledný a nápaditý. Tak lze stručně popsat nový kariérní web, který spustila do ostrého provozu Kroměřížská nemocnice a. s. Nový portál poskytuje zájemcům přehledné informace o nabízených pozicích i výhodách zaměstnání v Kroměřížské nemocnici.
„Zatímco v minulosti byla sekce Kariéra součástí obecných webových stránek nemocnice, v současné době je kariérní web samostatnou doménou. Hlavní  předností pak je, že zájemce o danou pracovní pozici neposílá personálnímu oddělení e-mail s mnoha přílohami, ale na nových stránkách jednoduše vyplní odpovědní formulář,“ uvedla Veronika Slaměnová, tisková mluvčí Kroměřížské nemocnice a. s.
„Nově také nemusí složitě tisknout, vyplňovat a znovu scanovat souhlas se zpracováním osobních údajů, ale v rámci odpovědního formuláře tento souhlas jednoduše zaškrtne,“ doplnila další výhodu nových stránek personalistka Alena Obrtelová.

Nový kariérní web Kroměřížské nemocnice funguje na webové adrese kariera.nem-km.cz. Přístupný je po zadání uvedené adresy, případně proklikem z obecných webových stránek nemocnice www.nem-km.cz.
Vlastimil Langer
Zdroj: Kroměřížská nemocnice a. s.

Ilustrační fotoarchiv SNZK