U Střílek na Kroměřížsku při střetu dvou automobilů zemřel jeden z řidičů

23.11.2020 14:49

STŘÍLKY – V katastru obce Střílky na Kroměřížsku se dnes v půl šesté ráno stala vážná dopravní nehoda, při ní zahynul jeden člověk.
„Na hlavním silničním tahu se střetly dva osobní automobily, ve kterých cestovaly celkem čtyři osoby. Těžkým zraněním na místě podlehl jeden z řidičů. Další tři muži utrpěli poranění, která si vyžádala lékařské ošetření a transport do nemocnice. Příčiny a bližší okolnosti tragické dopravní nehody jsou nadále předmětem šetření kroměřížských kriminalistů a dopravních policistů,“ informoval dnes policejní mluvčí Petr Jaroš.
„Po střetu skončila obě vozidla mimo silnici. Při nehodě byli zraněni čtyři muži. Jeden z nich zemřel, pro dalšího těžce zraněného přiletěl vrtulník a transportoval pacienta do nemocnice v Brně. Další dva byli odvezeni posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Na místě nehody zasahovaly všechny složky IZS včetně hasičů ze stanice Morkovice - Slížany a dobrovolné jednotky z nedalekých Koryčan,“ dodala tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.
Na základě zjištěných skutečností je pravděpodobné, že řidič přijíždějící ve směru od Střílek nedal na křižovatce přednost vozidlu jedoucímu po hlavní silnici.

Vlastimil Langer

Zdroj: Policie Zlínského kraje

Foto z místa nehody: HZS Zlínského kraje