Tvoříme Zlín má další hotové realizace

18.10.2022 16:39

ZLÍN - V rámci projektu Tvoříme Zlín se podařilo dokončit několik dalších návrhů veřejnosti. „Patrně největší zájem vzbudilo grafiti na zastávce Česká. Dalším hotovým projektem je hřiště na pétanque v Centrálním parku Jižní Svahy, které se otevřelo současně s vodním biotopem. Mezi další dokončené akce lze také zařadit opravu průchozího chodníku v ulici Příkrá a také realizaci nástupiště zastávek v téže ulici," uvedl Tomáš Melzer, tiskový mluvčí zlínského magistrátu.
Letos probíhá již pátý ročník projektu Tvoříme Zlín a nyní vstupuje do další fáze. Veřejnost zaslala do letošního ročníku 31 návrhů. Tyto návrhy pak jednotlivé odbory magistrátu prověřovaly a hodnotily, zda je možné je realizovat.
„Část návrhů určených k veřejnému hlasování byla představena v říjnovém vydání Magazínu Zlín. Zbytek návrhů bude představen v následujícím čísle, kde bude uveřejněn i návod na hlasování, které se uskuteční od 7. do 27. listopadu. Návrhy už nyní na webu tvorimezlin.cz nebo na facebooku Tvoříme Zlín,“ dodal tiskový mluvčí.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Magistrát města Zlína