Slovácké divadlo přiveze do Klobouk Rychlé šípy

07.11.2021 11:22

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Mirek Dušín, jeho věrní přátelé i zrádné Bratrstvo kočičí pracky rozehrají svá dobrodružství na scéně kulturního domu Klobučan už ve středu 10. listopadu v 19 hodin.

„Legendární Rychlé šípy podle předlohy Jaroslava Foglara jsou jednou z nejúspěšnějších komedií Slováckého divadla. Z Uherského Hradiště teď herci přijíždějí za zdejším publikem a slibují výbornou podívanou a báječnou zábavu. Vstupenky jsou v předprodeji v Turistickém informačním centru Valašské Klobouky,“ uvedla tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

„Kamarádi Mirek Dušín, Jarka Metelka, Jindra Hojer, Červenáček i Rychlonožka, které známe jako kreslené postavy z Foglarových komiksů, před zraky divákůožijí, aby je vtáhli do svého úžasného světa. Inscenace, kterou Slovácké divadlo hraje už jednadvacet let, stále sklízí obrovské ohlasy a vyprodává sály. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost divadelního zážitku ve Valašských Kloboukách ujít,“ zve Jaroslav Baloušek, ředitel Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky.

Návštěvníci kulturní akce musí před vstupem prokázat svou bezinfekčnost předložením potvrzení o očkování, negativním testu či prodělání onemocnění covid-19.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Valašské Klobouky

Foto: Archiv Slováckého divadla