Školní rok ukončí s dětmi ve Zlatém jablku mimoni

29.06.2022 07:55

ZLÍN - Maskot Mimoň, stovky mimoňových cen pro děti, skvělé soutěže, dílničky, fotokoutek, a především premiéra filmu Mimoni 2 Padouch přichází. „To vše čeká poslední červnový den na děti v obchodním a nákupním centru Zlaté jablko,“ uvedla tisková mluvčí OC Zlaté jablko Kateřina Martykánová.
Kdo by neznal trochu ztřeštěné žluté postavičky z oblíbeného filmu pro děti. A právě s nimi si budou moci děti užít den plný zábavy v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně a oslavit tak nejen konec školního roku, ale také si Mimoně vychutnat na filmovém plátně v dlouho očekávaném filmu Mimoni 2 Padouch přichází.
„Je to ideální příležitost, jak s dětmi oslavit vysvědčení a stylově přivítat nástup letních prázdnin,“ zve Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka. Děti se budou během celého dne moci s Mimoni vyfotografovat nebo si vysoutěžit jedu ze stovek tematických cen s mimoňovými motivy. Chybět nebudou ani zábavné dílničky a stanoviště. 
Program se žlutými animovanými hvězdami bude k dispozici zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 30. června od 10 do 18 hodin.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Obchodní centrum Zlaté jablko