Ski areál Razula zve na Valentýnské lyžování: za hubičku dostanou páry druhý skipas zdarma

12.02.2022 16:08

VELKÉ KARLOVICE – Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích opět připravil pro lyžaře netradičního Valentýna s nádechem recese.
„Od pondělí 14. do pátku 18. února mohou zájemci oslavit svátek zamilovaných na lyžích s oblíbenou akcí Valentýnské lyžování za hubičku. Návštěvníci v těchto dnech obdrží k zakoupenému celodennímu skipasu druhý zdarma, když se dostaví k hlavní pokladněu sjezdovky Razula ve dvou a při koupi skipasu podají důkaz své zamilovanosti,“ informovala tisková mluvčí Ski areálu Razula Martina Žáčková.
„Způsob, jakým přesvědčí pokladní o svých vzájemných citech, je zcela na jejich fantazii. Respektujeme přitom, že zamilované mohou být i děti či osoby stejného pohlaví,“ upřesnila mluvčí. Akce platí po celou provozní dobu, tedy od 8:30 do 17:30 hodin.
Vítanou možností, jak zakončit společně prožitý „zamilovaný“ den ve dvou, se může stát následné posezení u nového Zimního menu a sklenky vína v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, nebo návštěva relaxačního centra Wellness Horals termálními bazény a saunovými rituály. Wellness Horal je otevřeno každý den až do 21:30 hodin.

Více na www.razula.cz

Kalendář akcí Resortu Valachy

12. a 26. 2. Kurz pečení frgálů, 14. – 18. 2. Valentýnské lyžování za hubičku, 5. a 19. 3. Kurz pečení frgálů, 6. a 13. 3. Kurz pečení pizzy, 13. 3. Maškarní lyžovala, 17. 3. Farská kuchařka Zbigniewa Czendlika.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Ski areál Razula