Silvestr ve Zlíně bude Donaha!

13.11.2023 12:08

ZLÍN - Zlínské divadlo odtajnilo titul, který nabídne svým divákům na rozloučenou s rokem 2023. Silvestrovská představení jsou divácky oblíbená a stala se pro mnohé tradicí. Letos umělecký soubor Městského divadla Zlín zahraje broadwayský trhák Donaha! na jevišti Velkého sálu.

„Muzikál v režii uměleckého šéfa Patrika Lančariče patří mezi nejnavštěvovanější tituly. V rolích nezaměstnaných otců, manželů a partnerů, které zoufalost dožene až na pódium do striptýzového baru, hrají Radovan Král, Gustav Řezníček, Zdeněk Julina, Marek Příkazký, Štěpán Princ a Radoslav Šopík. Koktejl namíchaný ze skvělého hereckého obsazení, správné dávky humoru, ale i dojemných míst spolu s živou hudbou slibuje velký zážitek,“ informovala Hana Vondrášková, PR manažerka divadla..

„Těšíme se na setkání s našimi diváky a věříme, že jim zpříjemníme poslední den roku,“ zve ředitelka divadla Irena Pelková.

Silvestrovský program začíná v 18 hodin ve Velkém sále. Jeho součástí je přípitek po skončení představení ve foyer. Vstupenky za 550 Kč jsou již v prodeji v pokladně divadla či na webuwww.divadlozlin.cz.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Městské divadlo Zlín