Sběrné dvory upravují provozní dobu

13.12.2021 07:52

VSETÍN - Zájemci o využití sběrných dvorů v areálu Logistického centra odpadů na Bobrkách a také v Luhu u Kauflandu, kde je možné zdarma odkládat velkoobjemový a nebezpečný odpad, se musí připravit na to, že v předvánočním a vánočním období v nich bude zkrácena provozní doba. Zcela uzavřena pak bude kompostárna v Poschlé.
Technické služby Vsetín, které jsou provozovatelem sběrného dvora na Bobrkách, informují své zákazníky, že v době od 23. do 31. prosince bude pro občany otevřeno vždy od 6 do 14 hodin. „Poslední příjem odpadu bude možný ve 13.30 hodin,“ upozornil ředitel Technických služeb Vsetín Jan Štěpaník s tím, že na Štědrý den bude sběrný důr zcela uzavřen.
Omezený provoz má až do konce kalendářního roku také sběrný dvůr u Kauflandu. „V pracovní dny je zde možné odpad odkládat od 8 do 16 hodin, v sobotu pak od 8 do 11.30 hodin,“ řekl ředitel Technických služeb města Vsetína Josef Stejskal.
Kompostárna v Poschlé, jejímž provozovatelem jsou trovněž Technické služby města Vsetína, bude zcela uzavřena od 13. do 31. prosince. Provoz pro veřejnost zahájí opět 3. ledna 2022.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěšÚ Vsetín