Řidička zahynula při čelní srážce dvou osobních aut

24.01.2024 10:06

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Tragická dopravní nehoda se stala dnes krátce po páté hodině ranní se na komunikaci u Starého Města. „Šestadvacetiletý řidič superbu jedoucí od Kunovic zatím z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Hyundai. Třiašedesátiletá řidička silný náraz nepřežila. Řidič utrpěl zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Alkohol byl u něj dechovou zkouškou vyloučen,“ informoval Radomír Šiška, policejní mluvčí.
„K nehodě vyjížděly tři záchranářské týmy. Po příjezdu našich posádek lékař bohužel konstatoval smrt řidičky jednoho z vozidel. Druhý řidič byl při vědomí, s posádkami spolupracoval, stěžoval si především na bolest břicha. Záchranáři muže vyšetřili a ošetřili v rámci přednemocniční neodkladné péče, nasadili mu krční límec a imobilizovali ho vakuovou matrací. Pacienta s těžkým zraněním transportovali do Uherskohradišťské nemocnice,“ řekla k nehodě Gabriela Netopilová Sluštíková, tisková mluvčí ZZS Zlínského kraje.
Komunikace mezi Starým Městem a Kunovicemi byla na několik hodin uzavřena. Dopravní policisté společně s kriminalisty nehodu nadále šetří.

Vlastimil Langer
Zdroj: Policie Zlínského kraje
Ilustrační foto: Archiv SNZK