Radnice zve na Den infocentra programem s vůní podzimu

23.10.2022 16:28

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Na pondělí 24. října zve radnice veřejnost km návštěvě Klobuckého íčka pro podzimní náladu i inspiraci na dárky nebo výlety. „Od 8 do 16 hodin tu bude probíhat Den infocentra, který pro vás připraví tipy na procházky ve městě i okolí, přiblíží expozice městského muzea a Červeného domu, děti pozve na tvoření z přírodnin a dospělým představí novinky v bohatém sortimentu regionálních produktů, dárků a knih,“ uvedla Lenka Zvonková, tisková mluvčí kloboucké radnice.
„Den infocentra je oslavou Světového dne pro rozvoj informací. Proto pro vás připravíme spoustu zajímavostí z turistické nabídky, pozveme na nejbližší kulturní akce a prozradíme, na co se můžete do konce roku ještě těšit. Děti si vyzkoušejí některé atraktivní prvky z městského muzea, například modrotiskovou poštovní dílnu nebo secesní skládačku Huberta Gessnera. A abyste si příjemnou podzimní atmosféru vychutnali všemi smysly, pozveme vás k tvoření ve výtvarných dílničkách a k tomu nabídneme něco teplého i něco voňavého k ochutnání. Těšíme se na vás,“ zve Sandra Novotná Kollerová z Klobuckého íčka.
Akce probíhá pod záštitou Asociace turistických informačních center ČR, která také pro návštěvníky připraví drobný dárek.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky