Radní Jiří Jaroš poděkoval dobrovolníkům pracujícím s mládeží

21.12.2021 08:02

ZLÍNSKÝ KRAJ - Dobrovolníky, kteří se dlouhodobě věnují mládeži jako trenéři nebo aktivní členové tělovýchovných, hasičských, uměleckých či jiných zájmových kroužků přijal v předvánoční týdnu radní Jiří Jaroš zodpovědný za digitalizaci a sport.
„Letošní 18. ročník ocenění těchto dobrovolníků se nemohlo z epidemiologických důvodů uskutečnit formou tradičního slavnostního ceremoniálu, ale jednotlivé osobnosti byly postupně pozvány do sídla kraje, kde proběhla komorní setkání s radním Jiřím Jarošem,“ informovala krajská tisková mluvčí Soňa Ličková.
„Letošní oceněné jsem přivítal v několika menších skupinkách a měli jsme možnost se osobně poznat. Byla to příjemná setkání. Velmi si těchto lidí vážím, protože dětem dávají svůj volný čas a své nejlepší zkušenosti, a to dobrovolně a bez nároku na honorář, zato s vnitřním přesvědčením, že to je důležitá činnost, která má pro ně i pro společnost smysl. Jejich práce je naprosto nezastupitelná a považuji si za čest, že jsem jim mohl jménem Zlínského kraje poděkovat,“ řekl radní Jiří Jaroš.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Zlínský kraj