Po srážce dvou aut ve Zlíně skončila spolujezdkyně řidiče v nemocnici

24.12.2020 16:03

ZLÍN – Ke srážce dvou osobních aut na světelné křižovatce na konci třídy Tomáše Bati ve Zlíně dnes po půl deváté hodině ranní vyjížděli zlínští hasiči. Při nehodě se zranila spolujezdkyně řidiče jednoho z vozů, kterou zdravotníci odvezli do nemocnice.
„V 8:38 hodin přijali hasiči informaci o dopravní nehodě dvou osobních automobilů na světelné křižovatce na konci ulice třída Tomáše Bati. Na základě přijatých informací nebyla vyloučena nutnost vyproštění osob z některého vozu,“ informoval Pavel Řezníček z HZS Zlínského kkraje.
K události do dvou minut dorazily dvě cisterny profesionálních hasičů z nedaleké stanice Zlín. „Po prvotním průzkumu bylo upřesněno, že na místě došlo ke střetu dvou osobních automobilů. Všichni účastníci nehody byli mimo vozidla a nebylo nutné jejich vyproštění. Hasiči zajistili místo havárie a poskytli jedné zraněné spolujezdkyni první předlékařskou pomoc. Po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby jim ženu předali a zdravotníci ji odvezli do nemocnice,“ popsal mluvčí hasičů.
Obě vozidla hasiči zabezpečili proti nebezpečí vzniku požáru, a po zadokumentování nehody uklidili vozovky od střepů a úlomků po havárii. Příčina vzniku nehody i výše škody je předmětem dalšího šetření Policie ČR.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: HZS Zlínského kraje