Premiéru Trnek a hvězd i Noci bláznů zase zdrží Covid

13.11.2021 13:19

ZLÍN – Covidová pandemie komplikuje i sotuaco v Městakém divadle Zlín. „Onemocnění testy před časem potvrdily u několika členů hereckého souboru. Dobrou zprávou zůstává, že nikdo z nakažených nemá těžký průběh nemoci. Špatnou zprávou pak je, že musíme v souladu s vývojem situace (nové případy, karantény) stále výrazně měnit náš hrací plán na měsíc listopad i prosinec,“ uvedla tisková mluvčí divadla Veronika Jurčová.
„Chováme se maximálně opatrně, velmi pečlivě dodržujeme všechna opatření stanovená hygienou. Věříme, že se nám podaří situaci zvládnout s co nejmenším dopadem na diváky. Divadlo nezavíráme, dále hrajeme, jen přizpůsobujeme program aktuální situaci,“ okomentoval ředitel MDZ Petr Michálek.
Změny se dotknou i obou listopadových premiér. Premiéra ságy palírníků Jelínků z Vizovic Trnky a hvězdy se posouvá na 27. listopadu. Definitivně se ruší veřejná generálka, divákům místo ní nabídneme o den dříve večer předpremiéru. Premiéra Noci bláznů se uskuteční až 18. prosince.

„Prosíme diváky, kteří se chystají do divadla, aby pečlivě sledovali nejaktuálnější programové změny na www.divadlozlin.cz,“ vzkázala mluvčí divadla.

Vstupenky na zrušená představení je možné vrátit do 10 dní ode dne představení osobně v pokladně, nebo mailem na prodej@divadlozlin.cz (do zprávy je potřeba napsat číslo svého účtu a přidat sken, nebo fotky vstupenek).
Text a foto: Vlastimil Langer

Zdroj: Městské divadlo Zlín