Populární Press cup se odehraje v sobotu 3. března

26.02.2018 16:16

ZLÍN - V sobotu 3. března v 8,30 hodin zahájí rozhodčí první utkání 23. ročníku populárního Press cupu.  O prvenství nejstaršího regionálního turnaje v halové kopané, který se hraje ve zlínské sportovní hale Euronics, bude soutěžit osm mužstev.
Podle šéfa turnaje Honzy Čady se o prvenství střetnou borci z takových týmů, jako jsou Syndikát novinářů, generální partner Pragokoncert, Pivovar Černá Hora, Magistrát města Zlína, Lékaři KNTB, Starostové, Bystřice pod Hostýnem a Hasiči Zlínského kraje.
Hrát se bude systémem každý s každým, jeden zápas bude trvat 11 minut a 11 vteřin bez střídání stran s dvouminutovými přestávkami mezi jednotlivými zápasy. Odměněny budou tři nejlepší týmy a nejlepší jednotlivci – brankář, hráč a střelec. Utkání budou řídit dva profesionální rozhodčí, předpokládané slavnostní ukončení turnaje s předáním cen je v 15.30 hodin.
Turnaj je prezentací fotbalových schopností jednotlivých mužstev, jde o příjemnou zábavu, dobrou sportovní atmosféru, aktivní odpočinek, nikoliv o vítězství za každou cenu.
Pro zúčastněné týmy je zajištěno občerstvení včetně obědů v restauraci. Na ochozu ve sportovní hale se v průběhu turnaje bude podávat občerstvení, o které se postará mistr kuchař Michal Kratochvíl a pivovar Černá hora.
Připomínáme, že výkop začíná v 8.30 hodin ráno v sobotu 3. března ve zlínské sportovní hale Euronics.
Klub novinářů Zlínska, p. s.