Ples města Valašské Klobouky rozzáří hvězdy

24.01.2024 07:45

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Další ročník Plesu města Valašské Klobouky se uskuteční v sobotu 3. února od 20 hodin v kulturním domě Klobučan. Výběrem svých nejlepších melodií bude bavit Showband Pavla Březiny a mistrovskými tanečními vstupy večer ozdobí populární tanečník a účastník StarDance Marek Dědik.

„Ples města se ponese doslova v záři hvězd, a to těch hudebních i těch tanečních. Úvod bude patřit slavnostní polonéze, kterou zatančí studenti klobouckého gymnázia. Kapela Showband se pak na pódiu zhostí role průvodce celým večerem a připraví pro vás playlist složený z hitů českých i zahraničních interpretů. A kralování na parketu se ujme Marek Dědik, kterého dobře znáte z několika řad taneční soutěže StarDance. Můžete se tedy těšit na krásný program. Budeme rádi, když si přijdete letošní ples užít a budete se dobře bavit,“ pozval Jaroslav Baloušek, místostarosta města Valašské Klobouky.

„K plesové události nesmí chybět ani dobré jídlo a pití, a tak si budete moci dopřát výbornou večeři, voňavou kávu s dezertem i skvělé víno. A abyste si na ples uchovali památku, můžete se během včera také nechat zvěčnit ve stylovém fotokoutku,“ poznamenala Lenka Zvonková, kloboucká tisková mluvčí.

Vstupenky na Ples města Valašské Klobouky jsou v předprodeji v Klobuckém íčku, nebo online na www.kdklobucan.cz.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky