Otrokovické orientální tanečnice i ženský pěvecký sbor vystoupí v Luhačovicích

10.09.2021 13:43

OTROKOVICE - Druhý ročník toho nejlepšího z destinace Zlínsko a Luhačovicko přinese přehlídka Naše obec, naše radost v sobotu 11. září v Luhačovicích. Spolu s dalšími vystupujícími z regionu se představí i zástupci z Otrokovic. Zvučné písně zazní v podání Ženského pěveckého sboru Otrokovice. Několik tanečních vystoupení předvedou tanečnice z kurzů Otrokovické BESEDY. Mezi regionálními prodejci se objeví Marmel Lady Renata Zezulková a Pavel Gráf s voňavou kávou z Pražírny Otrokovice.

„Otrokovice do přehlídky regionu neodmyslitelně patří a mají co nabídnout. V loňském roce jsme na tomto místě představili úžasné marmelády a džemy. Letos přidáme vynikající kávu a ukážeme se i na pódiu se sborovým zpěvem a orientálními tanci. Věřím, že diváky naším programem zaujmeme,“ těší se starostka Otrokovic Hana Večerková.

„Program, který je volně přístupný, je určen pro celé rodiny. Přímo v centru lázní, na Lázeňském náměstí v Luhačovicích, bude od 10:30 až do 18:30 hudební program s kapelami, písničkáři, hudebním triem, sbory i tanečníky, který doplní interaktivní dílny pro děti, ale také ochutnávky a drobný prodej regionálních potravin, jako jsou džemy a marmelády, bylinky nebo pivo z lokálního minipivovaru,“ uvedla tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková. 

„V loňském roce jsme přehlídku pořádali poprvé. Chceme lidem ukázat, jak pestrý náš region je a poradit jim, kam se vydat za zajímavými památkami a architekturou, kde ochutnat lokální dobroty nebo kam si udělat výlet s dětmi,“ řekla Jana Pastyříková, manažerka destinační společnosti Zlínsko a Luhačovicko. 
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice