Organizátoři petice budou dnes na radnici v Holešově počítat hlasy

17.05.2021 08:13

HOLEŠOV – Na Městském úřadě v Holešově budou dnes shromážděny všechny petiční podpisové formuláře ze všech podpisových míst z Holešova i okolí. Informovala o tom autorka petice zas záchranu budovy vlakového nádraží v Holešově Olga Svátková
„Po sečtení hlasů a na  důkaz, že tyto papíry opravdu existují, se archy ofotografují a originály zašlou na Ministerstvo dopravy a Správu železnic do Prahy a Olomouce. Potom 30 dní ze zákona budeme čekat na rozhodnutí těchto úřadů,“ řekla Svátková.
Mezitím podpisová akce na stejných i nových místech poběží dál. „V Holešově je nově zřízené místo v cukrárně Vendula na náměstí Dr. E. Beneše. Dvě nová podpisová místa jsou v Kroměříži (redakce Rádia Kroměříž a vedlejší restaurace Scéna v ulici Tovačovského 2828/22). Zcela nové podpisové místo je ve Valašském Meziříčí. Tam naše petice vzbudila velký ohlas mezi železničními pracovníky,“ dodala Olga Svátková.
Holešov čeká na doručení memoranda od generálního ředitele Správy železnic, které by mělo na radnici dorazit tento týden.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Organizátoři petice

Pod foto: Podpisové místo SENZA krámek - To nejlepší z trhů, Palackého 533, Holešov