Oprava kanalizace uzavře o víkendu Křižnou ulici

27.05.2022 15:31

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - V sobotu 28. a neděli 29. května bude pro dopravu kompletně uzavřena ulice Křižná před odbočkou do ulice Čajkovského. Objízdná trasa povede po ulicích Svěrákova a Nádražní, s omezením provozu musejí počítat i cestují v MHD.
„Práce na první etapě opravy kanalizace, jejichž investorem jsou Vodovody a kanalizace Vsetín, a.s. budou záměrně probíhat o víkendu, aby co nejméně omezily dopravu,“ informoval Jakub MIkuš, tiskový mluvčí meziříčské radnice.
„Obdrželi jsme informaci, že od soboty 28. do neděle 29. května musí řidiči počítat s úplnou uzavírkou ulice Křižná v opravovaném úseku. V uvedené dny bude dočasně zrušeno také obsluhování zastávek MHD – škola Křižná a sokolovna – pro spoje číslo 53, 11 a 29. Tyto pojedou po náhradní trase ze stanice MHD u náměstí po ulici Vsetínská směrem na zastávku škola Masarykova,“ vysvětlila Dagmar Hermannová z odboru komunálních služeb radnice. V případě nepříznivého počasí počítá realizační firma s posunutím termínu prací o týden, tedy na víkend 4. až 5. června. V následujících dvou etapách opravy kanalizace se musí na dopravní omezení a stavební práce připravit obyvatelé bytových domů od čísla popisného 637 po 642.

Vlastimil Langer

Zdroj: MěÚ Valašské Meziříčí

Ilustrační foto: Archiv SNZ