Od pondělí bude omezen provoz v centru Vsetína

14.08.2022 07:10

VSETÍN - V příštích týdnech se řidiči musí ve Vsetíně připravit na dvě dopravní omezení. Jedno z nich bude dlouhodobé přímo v centru Vsetína v ulici U Hřiště, další, trvající jen tři dny, v ulici Jasenická v Luhu. Od 15. srpna bude společnost Vodovody a kanalizace Vsetín opravovat a zvyšovat kapacitu kanalizace v ulici U Hřiště.

„Stavební práce by zde měly trvat do konce října a vyžádají si celkovou uzávěru ulice U Hřiště a v některých dnech (pravděpodobně o víkendech) v místě křížení také uzávěru Smetanovy ulice a částečnou uzávěru ulice Nádražní. Řidiči by tak měli pozorně sledovat přenosné dopravní značení, které je na uzávěry, omezení a také objízdnou trasu upozorní?“ uvedla Jana Raszková, vsetínská tisková mluvčí. 

Další omezení čeká řidiče v ulici Jasenická, kde bude  majitel této komunikace, kterým je Ředitelství silnic Zlínského kraje, vyměňovat živičný povrch. Práce budou probíhat 15. – 17. srpna na 120metrovém úseku zrekonstruované křižovatky u Technických služeb. Doprava zde bude částečně omezena tak, aby byl vždy průjezdný alespoň jeden jízdní pruh a řízena světelnou signalizací. 

„V pondělí 15. srpna je naplánováno frézování, a na další dva dny pak pokládka povrchu. V době pokládání nového asfaltu na přiléhající polovinu vozovky nebude možné odbočit z Jasenické ulice do areálu Technických služeb a do ulice Zbrojovácká, a taktéž z těchto míst na Jasenickou ulici najíždět. Po dobu prací budou také o několik desítek metrů posunuty zastávky městské hromadné dopravy,“ dodala tisková mluvčí. 

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Městský úřad Vsetín