Od pátku do neděle je v Rožnově otevřeno veřejné bruslení

18.11.2022 14:27

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Na zimním stadionu v Rožnově pod Radhoštěm je opět otevřeno veřejné bruslení. Od pátku do neděle mohou návštěvníci využívat ledovou plochu ke zdokonalování svých bruslařských dovedností. Na stadionu je také možné si nechat brusle nabrousit.
„Na zimní stadion si může veřejnosti přijít zabruslit v pravidelných termínech, a to, v pátek od 19.00 do 20.30 hodin, v sobotu jsou otevřeny dva bloky, a to od 14.00 do 15.30 a druhý, večerní blok, od 20.00 do 21.30 hodin. V neděli je bruslení od 16 do 17.30 hodin. V podobném schématu bude veřejné bruslení v Rožnově pokračovat v podstatě celou sezonu. Minimálně dvakrát se chystá také zvláštní režim s častějším provozem,“ uvedla Petra Graclíková, rožnovská tisková mluvčí.
 „Zvýšenou četnost veřejného bruslení plánujeme na vánoční a také na jarní prázdniny, kdy budeme mít veřejné bruslení i ve všedních dnech,“ sdělil Jan Morcinek, jednatel společnosti Krytý bazén Rožnov, která zimní stadion provozuje. Vždy aktuální rozpis veřejného bruslení lze najít na webu www.krytybazen.cz . Zimní stadion také nabízí možnost nechat si zde nabrousit brusle. Broušení začíná vždy 15 minut před začátek bruslení pro veřejnost.
Vstupné na veřejné bruslení v Rožnově je pro děti do 6 let 30 Kč, pro ostatní 60 korun. Rodinné vstupné (dva rodiče a dvě děti do 15 let) je 200 korun.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm