Očkování proti COVID-19 v Otrokovicích

07.09.2021 12:07

OTROKOVICE - Od 1. září společnost ZORMA s. r. o. očkuje proti COVID-19 ve zdravotním středisku Continental Barum v Otrokovicích každý pracovní den pondělí až pátek od 8 do 12 hodin.
Očkování není omezeno pouze na zaměstnance společnosti Continental Barum, ale je určeno pro širokou veřejnost, pro každého, kdo má o očkování zájem. Očkujeme vakcínami SPIKEVAX (Moderna, od 16 let) a Janssen (Johnson@Johnson, od 18 let).

Očkujeme i bez předchozí registrace. V průběhu září bude spuštěn registrační systém, který proces očkování zjednoduší, informace budou včas zveřejněny na www.zorma.cz,“ uvedl Pavel Novosad ze společnosti Zorma.

Zároveň provádíme každý pracovní den mezi 7 – 8 hod. a mezi 12 – 14 hod. testování na COVID-19 jak antigenními testy přímo na místě, tak ve spolupráci se společností Vaše laboratoře metodou RT-PCR. V rámci zdravotního pojištění i pro samoplátce.

Bližší informace na tel.: 732 413 980 nebo ockovani@mediekos.cz

Adresa: Zdravotní středisko Continental Barum, Objízdná 1628, Otrokovice.

Společnost ZORMA s.r.o. nabízí již od roku 2013 služby praktického lékaře a pracovnělékařské služby jak pro společnost Continental Barum, tak pro širokovu veřejnost.

Firmám tým lékařů a zdravotních pracovníků poskytuje pracovnělékařské služby v plném rozsahu, odborné konzultace, dohledy na pracovišti, kategorizaci pracovních pozic.

ZORMA, s.r.o., je součástí skupiny Mediekos Ambulance, s.r.o., která již od roku 1995 provozuje síť odborných ambulancí po celé Moravě a na Slovensku, včetně rentgenologického pracoviště na Zlínské poliklinice.

„Naší specializací je problematika osteologie, v tomto oboru je naše společnost největším poskytovatelem v rámci ČR. Od roku 2012 jsme členem světové osteologické společnosti International Osteoporosis Foundation a ve stejném roce vznikla při naší společnosti Osteologická akademie spolu s pacientskou organizací, zabývající se problémy pacientů s osteologickým onemocněním více do hloubky, než je hrazeno ze zdravotního pojištění při lékařském ošetření. Více na www.mediekosambulance.cz,“ dodal Pavel Novosad.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: ZORMA s.r.o.