Nehoda dodávky s osobním automobilem u obce Valašské Příkazy

21.12.2021 08:49

VALAŠSKÉ PŘÍKAZY – V pondělí 20. prosince večer došlo na silnici mezi obcemi Horní Lideč a Valašské Příkazy na Vsetínsku k nehodě dodávky s osobním automobilem, která skončila zraněním tří osob,

Požární poplach byl vyhlášen v 17:21 hodin jednotkám profesionálních hasičů z požárních stanic Valašské Klobouky a Vsetín. Průzkumem hasiči zjistili, že dodávka leží na střeše v příkopu a osobní automobil s utrženým kolem blokuje provoz na silnici. Všichni účastníci byli mimo vozidla. Fasičči zabezpečili obě vozidla proti vzniku požáru, osvětlovali místo nehody a usměrňovali provoz v jednom jízdním pruhu,“ informoval Roman Žemlička z HZS Zlínského kraje.

Na místě zasahovaly všechny základní složky integrovaného záchranného systému. Tři zraněné účastníky nehody odvezly sanitní vozy do nemocnice.

„Velitel zásahu si na místo nehody vyžádal příjezd vyprošťovacího automobilu. S jeho pomocí byla dodávka postavena na kola na silnici. Následně hasiči asistovali při nakládání poškozených automobilů na vozidla odtahové služby,“ dodal mluvčí hasičů.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto z místa nehody: HZS Zlínského kraje