Na zasněžených silnicích řidiči bourali, auta končila na střeše nebo v příkopech

12.12.2022 11:37

ZLÍNSKÝ KRAJ - Již od brzkých ranních hodin zasahovali hasiči u dopravních nehod. „Ve čtyři hodiny ráno vyjížděli profesionální hasiči z Otrokovic k havárii osobního vozidla, se kterým řidič skončil na střeše. Nehoda se obešla bez zranění,“ uvedla Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje.
O hodinu později zasahovali hasiči ze stanice Holešov u další havárie automobilu, který skončil v příkopu. I tato nehoda se obešla naštěstí bez zranění. Hasiči vozidlo zabezpečili proti vzniku požáru a vůz vytáhli zpět na silnici.
„Krátce před šestou hodinou ranní vyjeli již podruhé hasiči z Otrokovic. Tentokrát k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se střetla ve Zlíně v místní části Lhotka. Nehoda tak daný úsek obousměrně uzavřela. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, kterou posádka zdravotnické záchranné služby převezla do krajské nemocnice,“ řekla k další události mluvčí hasičů.
Po šesté hodině ranní vyjeli zlínští hasiči a dobrovolná jednotka z Vizovic do Bratřejova k havárii osobního auta. Vozidlo skončilo na střeše v příkopu. Nehoda se i tentokrát obešla bez zranění.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: HZS Zlínského kraje