V rožnovské radnici koledovali Tři králové

08.01.2022 07:04

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Tříkrálová sbírka začala v pátek 7. prosince krátce po poledni v Rožnově pod Radhoštěm a pokračovat bude i celou sobotu 8. ledna. Kašpar, Melichar a Baltazar dorazili na rožnovskou radnici.
„Rožnovští tříkráloví koledníci se v pátek krátce po poledni rozešli po celém Rožnově koledovat. Kroky jedné ze skupinek vedly také na rožnovskou radnici. Sstarosta Jiří Pavlica a místostarostka Kristýna Kosová popřáli Tříkrálové sbírce hodně štědrých dárců a také vhodili první finanční příspěvky do zapečetěné kasičky. Kašpar, Melichar i Baltazar popřáli vedení radnice hodně štěstí i úspěchů v letošním roce. Následně pak tradičně zakreslili písmena K+M+B a letopočet 2022 na vchodové dveře hlavní budovy rožnovské radnice na Masarykově náměstí,“ uvedla tisková mluvčí rožnovské radnice Petra Graclíková.
Tříkrálovou sbírku organizuje Charita Valašské Meziříčí a vybrané prostředky budou využity zejména na pořízení dvou automobilů pro terénní služby a zajištění provozu Centra sociálně materiální pomoci.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm