Na Městský úřad Otrokovice je lépe se objednat předem

29.11.2021 07:16

OTROKOVICE - Vyhnout se čekání ve frontách a zároveň rychleji vyřídit své záležitosti je možné díky rezervačnímu systému úřadu. Jeho využití je nutné zejména nyní, v době sílící pandemie, aby se předešlo shlukování osob na chodbách. „Pokud nemusíte, na úřad nechoďte. S pracovníky je možné spojit se písemně či telefonicky,“ vzkazuje občanům tisková mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

„Cílem opatření je omezit osobní kontakt zaměstnanců úřadu s klienty na nezbytně nutnou úroveň, proto žádáme občany, aby upřednostňovali písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním ve všech případech, kdy je to možné,“ uvedla tajemnice městského úřadu Radana Zenáhlíková.

Z důvodu rozptýlení kumulace klientů je možné se pro návštěvu úřadu předem objednat i v jiných dnech než v pondělí a ve středu. Příjem veškerých dokumentů od veřejnosti bude probíhat pouze prostřednictvím pracoviště podatelny, i zde se upřednostňuje elektronická komunikace.

„Přístup na úřad je možný pouze s použitím respirátoru nebo jiného vhodného prostředku k zakrytí dýchacích cest. Žádáme občany o použití desinfekčního prostředku, který je instalován při vstupu na úřad,“ připomněla tisková mluvčí.

Rezervační systém úřadu:
 https://www.otrokovice.cz/on-line-objednavkovy-system/ms-3668/p1=4651

 Kontakty na jednotlivá pracoviště a pracovníky:

https://www.otrokovice.cz/odbory-a-oddeleni-meu/ms-3313/p1=3313
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice