Městské koupaliště ve Valašských Kloboukách už slouží veřejnosti

18.06.2021 07:41

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Valašskokloboucké městské koupaliště dnes odstartovalo novou sezónu. „Za osvěžením i odpočinkem sem mohou návštěvníci přicházet během červnových všedních dnů od 14 do 19 hodin, o víkendech a následně o prázdninách pak už denně od 10 do 19 hodin. V areálu je k dispozici plavecký bazén, dětský bazén s brouzdalištěm a skluzavkami, beachvolejbalové hřiště, trampolína a jiné vybavení pro sportovní vyžití i zábavu,“ uvedla tisková mluvčí kloboucké radnice Lenka Zvonková.

 „Během pobytu se mohou lidé kromě plavání věnovat i aktivnímu odpočinku při plážovém volejbale, badmintonu, ruských kuželkách nebo ping-pongu. A ke správnému letnímu relaxu u vody jim nebude chybět ani občerstvení v bufetu s venkovním posezením,“ řekl místostarosta Karel Ptáček. .

Vstupné pro dospělého na celý den činí 50 korun, děti do 3 let mají vstup zdarma, děti do 15 let a senioři zaplatí 25 korun. Po 15. hodině je vstup levnější.Z pohledu protiepidemických opatření bude zapotřebí, aby se návštěvníci prokázali platným antigenním testem, případně potvrzením o očkování či prodělání nemoci covid-19.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky