Městská policie rozdávala radost

03.12.2021 09:04

OTROKOVICE - Radost seniorům i hendikepovaným lidem rozdávali zástupci Městské policie Otrokovice. Mezi klienty otrokovického SENIORu, Chartity a Naděje rozdali devět set perníčků, které se stanou součástí Mikulášské nadílky. „Perníčky si nechala městská policie vyrobit pro akci Otrokovice pomáhají potřebným, která se nakonec nemohla uskutečnit,“ uvedla tisková mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.
„Součástí této tradiční akce jsme již od jejího počátku. Obstaráváme grilované maso i klobásy a ke každé porci přidáváme perníček s naším logem. Vzhledem k tomu, že se perníčky pečou v předstihu, nebylo možné zrušit jejich objednávku. O využití perníčků jsme ale měli jasno rychle. Rozhodli jsme se, že by mohly udělat radost seniorům i hendikepovaným lidem v Otrokovicích,“ informoval ředitel Městské policie Otrokovice Tomáš Gromus.
Strážníci proto oslovili vedení SENIORu Otrokovice, Charity Otrokovice a otrokovické pobočky Naděje a po vzájemné domluvě sladké drobnosti rozvezli. „Vzhledem k nouzovému stavu jsou v zařízeních omezeny návštěvy a klienti jsou tak ochuzeni o styk se svými rodinami. Naše perníčky jim alespoň trošku zpestří tuto nelehkou situaci a dodají pocit, že na ně myslíme,“ dodal ředitel Městské policie Otrokovice.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice