Město Zlín pronajme garážová stání

28.01.2023 09:11

 ZLÍN – Aktuálně má Odbor majetkové správy Magistrátu města Zlína k dispozici devět stání na Jižních Svazích; konkrétně v ulicích Na Honech I a II, Jílová, Luční a Středová-Okružní.
„Obálky s žádostmi o pronájem garáží mohou zájemci předat osobně v podatelně Magistrátu města Zlína nebo doručit poštou do 6. února do 12 hodin,“ uvedl Tomáš Melzer, tiskový mluvčí zlínského magistrátu.
Současně uvedl, že je třeba, aby v žádosti uvedli nabízenou částku za měsíční nájemné a rovněž doložili prohlášení o složení jistoty. Další informace a podmínky záměru na nájem garáží jsou zveřejněny v příloze této tiskové zprávy a na webu https://www.zlin.eu/garaze-garazova-stani.
Vyřizuje: Odbor majetkové správy MMZ, oddělení správy bytových domů, Zarámí 4421, tel. 577 630 315.
„Výběr budoucích nájemců garážových stání bude probíhat obálkovou metodou. Otevírání obálek se uskutečňuje na jednání Komise bytového hospodářství Rady města Zlína. Komisí sestavené pořadí žadatelů bude předloženo k projednání a rozhodnutí Radě města Zlína, která dle pořadí sestaveného podle výše měsíčního nájemného schválí pořadí žadatelů o nájem. S nimi bude následně uzavřena smlouva o nájmu,“ upřesnil tiskový mluvčí.

Text a foto: Vlastimil Langer

Zdroj: Magistrát města Zlína