Město Zlín má nové propagační předměty

25.04.2022 12:14

ZLÍN – Oddělení cestovního ruchu přišlo s novou nabídkou propagačních předmětů města. Zájemci o koupi upomínkového suvenýru mohou vybírat z pestrého sortimentu praktických věcí, publikací o historii Zlína a jeho osobnostech, a také z oblíbených „jedlých“ dárků. Letošní nabídka je navíc rozšířena o předměty připomínající významné jubileum města Zlína.

„U příležitosti 700. výročí od první zmínky o Zlíně jsme řadu propagačních předmětů vyrobili speciálně s logem tohoto významného výročí. Tuto limitovanou nabídku je možno zakoupit pouze v našem informačním středisku. Mimo to je letošní novinkou dárkový poukaz na komentovanou procházku města ZÓNA ZLÍN a originální tašky vyrobené přímo z bannerů ZÓNA ZLÍN,“ uvedla vedoucí oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Zlína Eva Manišová.

„V nabídce propagačních předmětů jsou například plátěné tašky přes rameno, hrníčky plecháčky, pomády na rty, magnetky s fotkami Zlína, nebo mezi turisty žádané klobouky. Zakoupit lze také balíčky zrnkové kávy, mandle v čokoládě či Navrátilovu slivovici, vyráběnou v rodinné pálenici ve Zlíně,“ doplnil Tomáš Melzer, tiskový mluvčí zlínského magistrátu.

Na své si přijdou i sběratelé - pro ně jsou vyrobeny keramické známky v minimalistickém designu. V sortimentu informačního střediska nechybí ani zajímavé publikace o Tomáši Baťovi, např. Inspirace Baťa, Myšlenky T. Bati či Baťa na všech kontinentech.

Propagační předměty i dárkové poukazy jsou k zakoupení v Městském informačním a turistickém středisku v budově radnice.
Vlastimil Langer
Zdroj: Magistrát města Zlína
Foto: Jan Salač