Magistrát přijímá nominace na titul Zasloužilý senior roku 2022

25.05.2022 12:19

ZLÍN – Statutární město Zlín přijímá nominace na titul Zasloužilý senior roku 2022. Ocenění si odnese pět kandidátů, kteří jsou svým aktivním přístupem k životu a zapojením do činnosti komunity a i ve vyšším věku inspirací a přínosem pro své okolí.

„Nominaci může podat kdokoliv z řad veřejnosti, podmínkou je pouze trvalé bydliště kandidáta na území statutárního města Zlína. V návrhu je nezbytně nutné uvést jméno a příjmení kandidáta, kontakt na něj (nejlépe telefonický, popř. e-mailový) a stručný popis jeho zásluh. Je rovněž nutné poznamenat, že s předáním těchto údajů pro uvedený účel kandidát souhlasí,“ upřesnil Tomáš Melzer, tiskový mluvčí zlínského magistrátu.

Členové Komise sociální a pro zdravotně postižené Rady města Zlína vyberou pět seniorů, kterým bude v rámci tradičního divadelního představení pro seniory předán pamětní list a drobný dárek.

Návrhy na jmenování shromažďuje do pátku 29. července sekretariát Odboru sociálních věcí Magistrátu města Zlína, tř. T. Bati 3792, 2. etáž. Kontakt: Dana Piškulová, tel. 577 630 801, e-mail: danapiskulova@zlin.eu.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Magistrát města Zlína