Luhačovice bojují se zvyšováním cen po svém.

10.11.2022 17:11

LUHAČOVICE - Vzhledem k tomu, že poslední dobou stále přibývají negativní informace týkající se zdražování, město se rozhodlo situaci trochu odlehčit a i přes složité finanční podmínky připravilo pro obyvatele nové kulturní a společenské akce.
„Díky sponzorům a podporovatelům již tento pátek 11. listopadu přijede nově do lázeňského města sv. Martin na bílém koni. Doprovodí tak lampionový průvod, který pořádá SVČ společně s Kulturním a kongresovým centrem. Součástí bude svěcení vína, ohňová show, hudba, dobré jídlo a pití. 2. prosince nebude chybět již tradiční jarmark se starostenským čajem, vše bude letos obohaceno o Andělskou jízdu, 5. prosince se bude Luhačovicemi prohánět Mikuláš, tentokrát nově i v historickém kočáře se svojí družinou s čerty a anděly,“ řekl starosta lázeňského města Marian Ležák.
Radnice nezapomněla ani na Městský ples, který se může opět po dvou letech uskutečnit. Konat se bude 14. ledna 2023 v sále Rondo KKC Elektra a celý večer bude uvádět herec Marek Vašut.
„Je úžasné, že držíme spolu a máme tady podporovatele jak z hlediska finančních příspěvků, tak i bezplatného poskytování služeb. Právě s jejich pomocí můžeme zvyšovat četnost kulturních a společenských akcí i v této složité době. Důležité je se nenechat ovlivnit negativními zprávami, naopak, je potřeba si tyto dny umět zpestřit a zpříjemnit,“ dodal luhačovický starosta.

Vlastimil Langer
Zdroj: Městský úřad Luhačovice

Ilustrační foto: Archiv SNZ