Kroměřížská nemocnice se připojí k Týdnu kojení setkáním i akcí v lékárně

31.07.2022 08:13

KROMĚŘÍŽ - Ke světovému Týdnu kojení se v letošním roce připojí také Kroměřížská nemocnice a.s. V týdnu od 1. do 7. srpna připravuje zajímavá setkání pro maminky i personál, k akci se letos připojí také nemocniční lékárna.
„Světový týden kojení je po celém světě každoročně připomínán s cílem zlepšení zdraví dětí i maminek a maximální podpory kojení. V této souvislosti připravila nemocniční lékárna akci, která potrvá od pondělí 1. do pátku 12. srpna, a nabídne maminkám dvacetiprocentní slevu na měsíčkovou péči a čaje na podporu kojení,“ informovala Veronika Slaměnová, tisková mluvčí Kroměřížské nemocnice a.s.
Pro maminky, ať už nastávající či novopečené, je také určeno setkání, které se uskuteční ve čtvrtek 4. srpna. „V rámci tzv. Mama & Baby dne s Weledou je pro ně připraveno představení péče pro těhotné a kojící ženy a měsíčkové kojenecké péče, odborné poradenství, a chybět nebudou ani drobné dárky. Setkání bude probíhat od 9 do 15 hodin v 1. patře budovy A v místnosti tzv. psychoprofylaxe,“ dodala tisková mluvčí.

Vlastimil Langer
Zdroj: Kroměřížská nemocnice

Ilustrační foto: Archiv SNZ