Krajský úřad Zlínského kraje upravil úřední hodiny pro veřejnost

16.02.2021 09:24

ZLÍNSKÝ KRAJ – S platností od pondělí 15. února upravila vláda provoz úřadů. Krajský úřad Zlínského kraje se tak navrací k běžným úředním hodinám pro veřejnost, které musely být upraveny v souvislosti s vyhlášeným nouzovým stavem.
„I nadále je upřednostněn písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním. Návštěvníci musí při příchodu do budovy úřadu dodržovat nezbytná ochranná opatření,“ uvedla Adéla Čuříková z oddělení komunikace a vztahů s veřejností..

„Epidemická situace ještě není dobrá, proto prosíme veřejnost, aby využila možnosti elektronického nebo telefonického kontaktu s úředníky. Můžeme tím předejít riziku zhoršení epidemie COVID-19. Při osobním jednání je návštěvníkům úřadu k dispozici dezinfekce rukou ihned při vstupu do budovy. V případě, že někdo nemá roušku nutnou pro vstup do budovy, je mu na vyžádání na recepci bezplatně poskytnuta jednorázová rouška,“ sdělil Milan Štábl, ředitel Krajského úřadu Zlínského kraje.

Ke vstupu do 21. budovy nadále slouží pouze boční vstup od parkoviště. Západní vstup směrem k lékárně a poště zůstává uzavřen a používán bude pouze pro zásobování a jako nouzový východ. Návštěvníkům Finančního úřadu ke vstupu slouží vchod z třídy Tomáše Bati.

Úřední hodiny krajského úřadu jsou následující: Pondělí 8 - 17, Úterý 8 - 15, Středa 8 - 17, Čtvrtek 8 - 15, Pátek 8 - 13 hodin.

Veřejnost může i nadále kontaktovat zaměstnance krajského úřadu elektronicky nebo telefonicky prostřednictvím elektronické podatelny: podatelna@kr-zlinsky.cz nebo telefonního čísla: 577 043 111. Dále se občané mohou obracet na pracovníky krajského úřadu prostřednictvím přímých kontaktů, zveřejněných na webových stránkách kraje: https://ts.kr-zlinsky.cz/

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Zlínský kraj