Krajský Magazín21 vychází v nové žluto-černé grafické podobě

11.07.2022 10:02

ZLÍNSKÝ KRAJ – Červencové vydání krajského měsíčníku Magazín 21, které je v těchto dnech distribuováno do schránek všech domácností ve Zlínském kraji, vychází v nové grafické úpravě.
„Změna vizuální podoby magazínu souvisí se zaváděním nové krajské identity, která postupně nahrazujepůvodní grafický styl a logo. Přejeme si společně s redakčním týmem, aby se inovovaný magazín čtenářům líbit a v ‚moderním kabátu‘ našli své oblíbené rubriky a zajímavé čtení,“ řekl hejtman Radim Holiš.
„Věřím, že výrazná žluto-černá barevnost se stane rozpoznatelným symbolem Zlínského kraje a lidé si už magazín nebudou plést s jinými tiskovinami. Pokud by měl někdo potíže s doručením v místě svého bydliště, prosíme, aby občané tuto skutečnost hlásili na redakční e-mail: redakce@kr-zlinsky.cz,“ dodal hejtman.
Červencové číslo přináší například rozhovor s radní pro školství a kulturu Zuzanou Fišerovou, článek o jednání krajské delegace s Trnavským krajem, informace o nových investorech ve Strategické průmyslové zóně Holešov či shrnutí výsledků soutěže Stavba roku Zlínského kraje 2021.
„Čtenáři mohou nahlédnout do zákulisí vrcholového sportu prostřednictvím rozhovoru s hokejovou legendou Jiřím Králíkem, v tipech Centrály cestovního ruchu Východní Moravy najdou inspiraci k prázdninovým výletům napříč Zlínským krajem, milovníci křížovek mohou soutěžit o vstupenky na Letní filmovou školu v Uherském Hradišti a kam se vydat za kulturou a zážitky, poradí stránka plná pozvánek,“ informovala Soňa Ličková, krajská tisková mluvčí.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Zlínský kraj