Jubilejní ples města Kunovice

08.01.2017 12:54

V sobotu 14. ledna 2016 se ve sportovní hale v Kunovicích uskuteční již 20. ples města Kunovice, který bude první z akcí pořádaných jako připomínka 20. výročí určení obce Kunovice městem. Stalo se tak 1. listopadu 1997, dekret o povýšení obce na město podepsal tehdejší předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Miloš Zeman.
Letošní kunovický ples se ponese v duchu bohémsky rozverné atmosféry Paříže 30. let minulého století, kam se návštěvníci plesu přenesou prostřednictvím klasického francouzského kankánu v provedení seniorů Tanečního klubu Rokaso a kabaretními a muzikálovými tanci, jimiž nepochybně oslní taneční skupina Enola Flirt Society z Olomouce. Taneční umění exotického Orientu předvedou mistryně světa v tomto oboru z taneční skupiny Kaliyon.
K tanci i poslechu budou po celý večer vyhrávat Plesový orchestr Coppelia, Swing Band Kroměříž a DJ Jaroslav Gruna.
V přilehlém baru v tenisové hale, který se po čas plesu stane součástí plesového prostoru, bude v době od 21 do 23 hodin probíhat speciální ochutnávka vín z vinařství Vojtek v Polešovicích. O standardní nabídku nápojů a dalšího občerstvení, včetně nabídky míchaných nápojů se postará osvědčený tým restaurace Panský dvůr, příjemným zpestřením bude nepochybně také nabídka sýrů specializované prodejny Mlsný kocour z Uherského Hradiště. Součástí plesové nabídky bude samozřejmě také bohatá tombola.
„Ples města je každoroční příjemnou příležitostí k setkání s přáteli i partnery a tento letošní ples je s ohledem na oslavu 20. výročí určení Kunovic městem obzvlášť příjemným důvodem k tomu, abychom se v přátelské a dobré náladě mohli sejít a pobavit, jak se na dobré přátele sluší,“ zve zájemce o příjemnou společenskou akci starostka města Kunovice Ivana Majíčková.
Jubilejní kunovický ples začíná v 19.30 hodin, vstupné činí 200 Kč, studenti a senioři 150 Kč. Předprodej vstupenek zajišťuje Městské informační centrum Kunovice.

Zdeněk Kučera